Muče vas bolovi u leđima i zglobovima, krajnje je vreme da se uverite u efikasnost ove stvari

Muče vas bolovi u leđima i zglobovima, kOva inovativna tehnika povećava međupršljenski prostor, oslobađa od pritiska i umanjuje bol, a ujedno je i jedina terapija za vratnu, kičmeni i regiju donjih leđa, kao i zglobova, koja ne uključuje lekove, a deluje sistemski na organizam

Problem sa bolom u leđima i zglobovima, problem je s kojim se gotovo svi ljudi suočavaju. Ukoliko vas već neko vreme muče bolovi, pravo je vreme da se uverite u delotvornost i efikasnost vazdušnog dekompresionog sistema. On pomoću vazdušnih komora nežno rasteže trup, umanjujući uticaj gravitacije i pritisak koji izaziva bol.

Ova inovativna tehnika povećava međupršljenski prostor, oslobađa od pritiska i umanjuje bol, a ujedno je i jedina terapija za vratnu, kičmeni i regiju donjih leđa, kao i zglobova, koja ne uključuje lekove, a deluje sistemski na organizam.

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete – pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajn predlog za vas. Elastični pojas je dizajniran da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 2800 rsd , OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *